ingrediente:
4 oua
250 g zahar
1 1/2 cesti faina
5 linguri apa
5 linguri ulei
esente dupa plac (eu am pus lamaie)
2 linguri cacao
500 g visine
4 oua
250 g zahar
1 1/2 cesti faina
5 linguri apa
5 linguri ulei
esente dupa plac (eu am pus lamaie)
2 linguri cacao
500 g visine
mod de preparare:
Visinele se spala, se curate de samburii si se lasa la scurs.
Visinele se spala, se curate de samburii si se lasa la scurs.
Se separa albusurile de galbenusuri; Albusurile se bat
spuma, se adauga alternative zaharul su apa. Dupa ce s-a topit zaharul, se
adauga galbenusurile, unul cate unul, amestecand continuu, apoi adaugam uleiul
si praful de copt. Impartim compozitia in doua, iar intr-una dintre parti
adaugam cacao. Visinile le amestecam usor cu o lingura de faina, pentru a nu se
lasa la fundul tavii. Tapetam tava cu hartie de copt, turnam compozitia fara
cacao, apoi pe cea cu cacao si o amestecam usor cu un betisor, iar deasupra
punem visinile si bagam la cuptor pentru 35-40 de minute (incercam cu o
scobitoare).
Se orneaza cu zahar pudra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu