vineri, 20 iulie 2012

Perisoare in sos de rosii


ingrediente:
500 g piept de pui
3 cepe
1 ou
2 felii de paine
2 ardei grasi
1 lingura de orez
500 g rosii
sare
piper
ulei
patrunjel
mod de preparare:
Carnea, o ceapa si painea inmuiata in apa si stoarsa bine se trec prin masina de tocat, apoi se amesteca cu oul, orezul, verdeata tocata, sare si piper.
Din acest amestec se modeleaza chiftelute care se fierb in apa calda.
Celelalte 2 cepe impreuna cu morcovii taiati se calesc in putin ulei incins pana devin sticloase, apoi se adauga ardeiul taiat iar dupa 5 minute adaugam si rosiile oparite, curatate si pasate. Se lasa sa dea cateva clocote, se adauga perisoarele scurse si se mai lasa pe foc cateva minute.
Se potriveste gustul de sare si piper.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu