joi, 9 august 2012

Budinca de paste cu branza dulce


ingrediente:
200 g paste
400 g branza
8 linguri de zahar (sau dupa gust)
2 oua
150 g smantana
100 g stafide
2 linguri esenta de rom
1 lingura de gris
coaja de lamaie
unt (pentru uns vasul)
mod de preparare:
Stafidele se pun intr-un vas, peste ele se adauga esenta de rom si se acopera cu apa.
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se lasa la scurs.
Branza, data de razatoare sau pasata, se pune intr-un vas, se adauga zaharul, ouale, smantana, grisul, coaja de lamaie si stafidele strecurate si se amesteca. Cand compozitia s-a omogenizat, se adauga pastele scurse.
Budinca se toarna intr-un vas termorezistent tapetat cu unt si se tine la cuptor pana se rumeneste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu