miercuri, 29 august 2012

Musaca de vinete si carne







ingrediente:
800 g carne tocata
3-4 vinete
4 rosii
sare
piper
2 oua
100 ml smantana


mod de preparare:
Vinetele se taie rondele de 1 cm grosime, se presara sare pentru a-si lasa sucul, se sterg si se prajesc pe ambele parti, apoi se scot pe prosoape absorbante.
Carnea se prajeste si ea in putin ulei.
Intr-un vas termorezistent asezam un strat de vinete, adaugam jumatate din cantitatea de carne, adaugam inca un strat de vinete si carnea ramasa, iar deasupra asezam ultimul strat de vinete si peste fiecare vanata adaugan cate o rondea de rosie.
Batem smantana cu ouale, adaugam piper si putina sare si turnam amestecul peste musaca.
Bagam vasul in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 45 de minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu