ingrediente:
500 g carne de porc
3 carnati afumati
2 cepe
1 lingurita boia dulce
de ardei
3 linguri pasta de
rosii
sare
piper
1 frunza de dafin
3 catei de usturoi
ulei
mod de preparare:
Carnea se portioneaza
cubulete si se caleste in putin ulei. Cand se albeste carnea, se adauga
carnatii taiati felii si se lasa cateva minute sa se rumeneasca impreuna. Se
scoate carnea si carnati, iar in uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt.
Cand ceapa devine sticloasa, se adauga carnea si carnatii, boiaua de ardei,
frunza de dafin, sare, piper, se acopera cu apa si se lasa la foc potrivit.
Cand ceapa si carnea
sunt fierte, se adauga bulionul si usturoiul pisat si se mai lasa circa 10
minute pe foc.
Se serveste cu
mamaliguta.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu