sâmbătă, 8 septembrie 2012

Tochitura cu carne de porc si carnati



ingrediente:
500 g carne de porc
3 carnati afumati
2 cepe
1 lingurita boia dulce de ardei
3 linguri pasta de rosii
sare
piper
1 frunza de dafin
3 catei de usturoi
ulei
mod de preparare:
Carnea se portioneaza cubulete si se caleste in putin ulei. Cand se albeste carnea, se adauga carnatii taiati felii si se lasa cateva minute sa se rumeneasca impreuna. Se scoate carnea si carnati, iar in uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt. Cand ceapa devine sticloasa, se adauga carnea si carnatii, boiaua de ardei, frunza de dafin, sare, piper, se acopera cu apa si se lasa la foc potrivit.
Cand ceapa si carnea sunt fierte, se adauga bulionul si usturoiul pisat si se mai lasa circa 10 minute pe foc.
Se serveste cu mamaliguta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu