duminică, 17 martie 2013

Ciorba de pui cu usturoi



ingredinte:
700 g carne de pui
1 bucata de telina
1 ceapa
2 morcovi
2 ardei
5 catei de usturoi
3 galbenusuri
300 ml lapte batut
sare
piper
patrunjel verde
mod de preparare:
Carnea se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Se ia spuma care se formeaza deasupra. Dupa
aproximativ o jumatate de ora se scoate carnea, se strecoara zeama si peste ea se adauga legumele taiate si carnea desfacuta de pe os. Dupa aproximativ 15 minute se adauga orezul, iar cand legumele si orezul au fiert se adauga usturoiul zdrobit. Se mai lasa cateva clocote, dupa care se potriveste de sare si piper si se opreste focul. Galbenusurile se amesteca bine impreuna cu laptele batut si se adauga in ciorba amestecand continuu.
La final se adauga patrunjel tocat marunt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu