ingredinte:
700
g carne de pui
1
bucata de telina
1
ceapa
2
morcovi
2
ardei
5
catei de usturoi
3
galbenusuri
300
ml lapte batut
sare
piper
patrunjel
verde
mod de preparare:
Carnea se
spala si se pune la fiert in apa cu sare. Se ia spuma care se formeaza deasupra.
Dupa
aproximativ
o jumatate de ora se scoate carnea, se strecoara zeama si peste ea se adauga
legumele taiate si carnea desfacuta de pe os. Dupa aproximativ 15 minute se
adauga orezul, iar cand legumele si orezul au fiert se adauga usturoiul
zdrobit. Se mai lasa cateva clocote, dupa care se potriveste de sare si piper
si se opreste focul. Galbenusurile se amesteca bine impreuna cu laptele batut
si se adauga in ciorba amestecand continuu.
La final se
adauga patrunjel tocat marunt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu