ingrediente:
4 pulpe de pui
3 cepe
3 morcovi
1 ardei gras rosu
1 kg cartofi
ulei
sare, piper
patrunjel
mod de preparare:
Pulpele de pui se
curata, se spala, se taie partea superioara de ciocanele si astfel obtinem 8
bucati de pui, care se ung cu putin ulei si sare.
Pulpele se pun intr-o
tava impreuna cu ceapa taiata solzisori, cartofii taiati cubulete, ardeiul
taiat bucatele si rondele de morcovi. Se adauga sare, piper si 2-3 cani de supa
de legume (sau apa). Tava se acopera cu folie de aluminiu si se baga la cuptor.
Cand toate ingredientele sunt fierte, se scoate folia de aluminiu, se adauga
patrunjel taiat si se baga tava neacoperita la cuptor pentru 10-15 minute
pentru a se rumeni putin.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu