vineri, 8 iunie 2012

Pui cu legume la cuptor


ingrediente:
4 pulpe de pui
3 cepe
3 morcovi
1 ardei gras rosu
1 kg cartofi
ulei
sare, piper
patrunjel
mod de preparare:
Pulpele de pui se curata, se spala, se taie partea superioara de ciocanele si astfel obtinem 8 bucati de pui, care se ung cu putin ulei si sare.
Pulpele se pun intr-o tava impreuna cu ceapa taiata solzisori, cartofii taiati cubulete, ardeiul taiat bucatele si rondele de morcovi. Se adauga sare, piper si 2-3 cani de supa de legume (sau apa). Tava se acopera cu folie de aluminiu si se baga la cuptor. Cand toate ingredientele sunt fierte, se scoate folia de aluminiu, se adauga patrunjel taiat si se baga tava neacoperita la cuptor pentru 10-15 minute pentru a se rumeni putin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu