5
oua
2
cani de zahar
1
cana de faina
1
praf de copt
150
g unt
100
ml lapte
3
linguri cacao
200
g nuca de cocos
esenta
de rom
mod de
preparare:
Batem
albusurile spuma, adaugam o cana de zahar si amestecam pana acesta se dizolva
complet, apoi adaugam galbenusurile, iar dupa ce amestecul se omogenizeaza se
adauga „in ploaie” faina amestecata cu praful de copt.
Turnam
compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si bagam in cuptorul incins.
Verificam cu o scobitoare daca pandispanul este gata. Dupa ce se raceste, il
taiem in forma de cuburi.
Pentru
prepararea glazurii amestecam laptele cu zaharul ramas, cu cacaua si untul
topit, le punem pe foc pana se topeste zaharul, apoi stingem focul, adaugam
esenta de rom si lasam putin sa se raceasca.
Luam
fiecare cub, il dam prin glazura, apoi il tavalim prin nuca de cocos.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu