duminică, 14 octombrie 2012

Briose cu crema de unt si fulgi de cocos



ingrediente:
pt briose:
250 g faina
120 g zahar
200 ml lapte
1 praf de copt
110 g unt
1 oua
esenta de rom
pt crema de unt:
140 g unt
140 g zahar pudra
1 lingura de lapte
esenta de rom
pt decor:
fulgi de cocos
mod de preparare:
Briose: toate ingredientele pentru briose se amesteca bine pana se omogenizeaza. Compozitia obtinuta se toarnă în formele de briose, pe care le umplem doar trei sferturi.
Se bag la cuptor pentru aproximativ 25-30 minute.
Se incearca cu o scobitoare, iar cand sunt gata se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca.
Crema de unt: se amesteca toate ingredientele pana se obtine o crema destul de tare.

Cand briosele s-au racit, se orneaza cu crema de unt, iar deasupra se presara fulgi de cocos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu