miercuri, 26 iunie 2013

Pachetel cu pui

ingrediente:
1 piept de pui
10 ciuperci
1 lingurita boia dulce
5 linguri ulei de masline
1 cescuta vin alb
1 legatura usturoi verde
cimbru
sare
piper

mod de preparare:
Pieptul de pui se taie in bucatele de 3 cm, ciupercile se taie lame, iar usturoiul verde – rodele de 0.5 cm. Toate ingredientele se amesteca intr-un castron. Se rupe o bucata de folie de aluminiu cu o lungime de circa 40-50 cm si se indoaie pe lungime, iar partile laterale se unesc si impaturesc bine, doua cate doua lasand o parte inca neimpaturita, pe unde se introduce amestecul de pui si toate celelalte ingrediente si se sigileaza si aceasta parte. Se pune pachetul, ermetic inchis, in tava si se baga la cuptorul incins pentru circa 40 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu