sâmbătă, 22 iulie 2017

Mancare de telina cu masline


Ingrediente:

2 teline
200 g masline
2 cepe
2 frunze de dafin
200 ml suc de rosii
2 linguri ulei
sare
piper

Mod de preparare:
Curatam ceapa si telina si le taiem dupa preferinta.
Punem 2 linguri de ulei intr-o cratita, pe aragaz. Cand uleiul s-a incins, adaugam ceapa tocata si o calim timp de cateva minute la foc potrivit, apoi punem telina taiata in bucati mai mari, 200 ml de apa, frunzele de dafin si sare.
Acoperim cratita cu capac si lasam mancarea sa fiarba la foc potrivit circa 20-25 de minute, dupa care adaugam maslinele si sucul de rosii si mai lasam sa fiarba inca 10-15 minute.
La final adaugam piper si sare, daca mai este cazul.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu