cateva
lipii de tortilla
500
g piept de pui
2
ardei rosii
2
cepe rosii
200
g cascaval (afumat)
2
linguri ulei
sare
piper
Mod de preparare:
Ceapa
se curata, se taie dupa preferinta si se pune la calit in ulei incins. Dupa 2-3
minute se adauga ardeiul taiat si se lasa impreuna la calit. Cand sunt gata,
se scot intr-un vas, iar in tigaie punem pieptul de pui taiat bucatele mici,
adaugam sare si piper si il calim pana este gata.
Luam
o lipie de tortilla si o incalzim putin pe fiecare parte intr-o tigaie
antiaderenta. Apoi pe jumatate din lipie punem putin cascaval ras, bucatele de
piept de pui si legume calite, iar deaspupra adaugam iar cascaval ras. Acoperim
cu cealalta parte a lipiei si o punem in tigaia antiaderenta, apasand usor cu o
ustensila din loc in loc, mai ales pe marginile lipiei pentru a se lipi cat mai
bine. Cand s-a rumenit putin pe o parte, o intoarcem si pe cealalta parte si,
la fel, apasam usor.
Atentie
sa fie lipii de tortilla ci nu lipii arabesti pentru ca acestea se vor usca foarte tare.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu