joi, 27 iulie 2017

Quesadilla rapida cu pui



Ingrediente:
cateva lipii de tortilla
500 g piept de pui
2 ardei rosii
2 cepe rosii
200 g cascaval (afumat)
2 linguri ulei
sare
piper



 Mod de preparare:

Ceapa se curata, se taie dupa preferinta si se pune la calit in ulei incins. Dupa 2-3 minute se adauga ardeiul taiat si se lasa impreuna la calit. Cand sunt gata, se scot intr-un vas, iar in tigaie punem pieptul de pui taiat bucatele mici, adaugam sare si piper si il calim pana este gata.
Luam o lipie de tortilla si o incalzim putin pe fiecare parte intr-o tigaie antiaderenta. Apoi pe jumatate din lipie punem putin cascaval ras, bucatele de piept de pui si legume calite, iar deaspupra adaugam iar cascaval ras. Acoperim cu cealalta parte a lipiei si o punem in tigaia antiaderenta, apasand usor cu o ustensila din loc in loc, mai ales pe marginile lipiei pentru a se lipi cat mai bine. Cand s-a rumenit putin pe o parte, o intoarcem si pe cealalta parte si, la fel, apasam usor.
Atentie sa fie lipii de tortilla ci nu lipii arabesti pentru ca acestea se vor usca foarte tare.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu